Politica de confidentialitate

Intimitatea dvs. este foarte important pentru noi și credem în oferirea de informații complete cu privire la tipurile de informații pe care le adună și ce facem cu ele. De asemenea, dorim să vă dăm o alegere cu privire la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale.

Informații de identificare personală

Aceasta este o informație care ne-ați ne-a dat în mod special cu privire la cine sau destinatarii:

• numele, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon,

Putem folosi informațiile din aceste moduri:

Noi folosim numele dvs. și adresa (poștală și / sau e-mail), în scopul de informații. Ne poate trimite, de asemenea, informatii suplimentare cu privire la publicarea, ofertele sale, sau alte produse numele său. Noi folosim informațiile pe care ni le furnizați despre alții pentru a ne permite sa le trimiti informaţi prezente pe acest site.

UAP Buzău folosește Google Analytics pentru a urmări vizite si afisari de pagini, ceea ce înseamnă că site-ul va adăuga un modul cookie în browser-ul tău mic și unele informații sunt trimise la Google. Politica Google despre modul în care informațiile sunt utilizate este detaliat în secțiunea 8.1 din Termenii și condițiile Google Analytics de utilizare (http://www.google.com/analytics/en-GB/tos.html).

Control asupra informațiilor

Aveți întotdeauna opțiunea de a ne instrui să nu folosim numele, adresa, adresa de e-mail, etc dincolo de serviciul de informații care l-aţi ați solicitat. A se vedea “Contactati-ne” de mai jos.

E-mail de comunicate va include întotdeauna un opțiune “Dezabonare”.

Securitate

Facem toate eforturile rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, abuzul, și modificare a informațiilor cu caracter personal sub controlul nostru. Politicile noastre de securitate sunt revizuite periodic și îmbunătățite, după caz.

Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile cu caracter personal voluntar dezvăluite pe forumuri si grupuri de discutii nu vor fi colectate și folosite de alții, ceea ce poate duce la mesaje nesolicitate la tine de la alte partide.

Contactați-ne

Puteti contacta UAP Buzău cu privire la problemele de confidențialitate, în oricare dintre următoarele modalități:

Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Buzău

B-dul Nicolae Bălcescu, bl. Crinul Alb – parter, Jud. Buzău, 5100

Telefon: +40 0238 435 415

Fax: +40 0238 417 006